Sevgili Menekşelerim;
        
    Bugün sizlerle kolay yağlı ve tuzlu popcorn(patlamış mısır)yapılışını paylaşacağım

Malzemeler: 



  • 1 kase cin mısır
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ 
  • Damak tadınıza göre tuz  
  • Tavuk pişirme torbası 
Yapılışı:                    

Öncelikle bir kase cin mısırımızı torbanın içine koyuyoruz sonra tuzumuzu ekliyoruz, yağımızı ekliyoruz.Torbayı kendine düğümleyip içindeki malzemeyi çalkalıyoruz.En son olarak da iğne veya kürdan yardımıyla 4 defa deldiğimiz torbayı mikro dalgaya atıp 4-5 dakika patlatıyoruz.Her yer tertemiz kalıyor sinema, tv keyfiniz kaldığı yerden devam ediyor.

                                                             Afiyet Olsun...

0 yorum:

Yorum Gönder